Adviezen waar u wat aan heeft

door ervaring, empathie en creativiteit

Welkom op onze website


Advies en Audit is een organisatie-adviesbureau op de gebieden informatiebeveiliging en kwaliteit (conform ISO 27001 / 9001), rijk aan ervaring door jarenlange werkzaamheden op de genoemde gebieden.

Ik help organisaties in het certificeringstraject en bij het behouden van bestaande certificeringen.


Wist u al dat de ISO 27001 / NEN 7510 certificering hét middel is om aan te tonen dat u aan de eisen van de AVG voldoet?


Overweeg mijn diensten in te schakelen als u behoefte heeft aan:

  • het inrichten van een managementsysteem*
  • het verbeteren van uw managementsysteem*
  • het uitvoeren van interne audits / assessments*
  • het uitvoeren namens uw bedrijf van leveranciersaudits*
  • het gereed maken van uw systeem voor de certificeringsaudit*
  • deskundige bijstand tijdens de certificeringsaudit*
  • het oplossen van vastgestelde afwijkingen*
  • training en ondersteuning (kennis en/of handjes)*

* zowel voor informatiebeveiliging als voor kwaliteit, conform de internationaal erkende normen ISO 27001 en 9001 alsmede de Nederlandse NEN 7510 en HKZ voor de gezondheidszorg.


Waar denkt u aan bij 'kwaliteit'? Weet u welke kengetallen u nodig heeft om inzicht te krijgen in de kwaliteit van uw producten en diensten, en hoe u die kengetallen kunt verkrijgen? Waar denkt u aan bij het goed beveiligen van gegevens, en bent u 'in control' middels doeltreffend ingerichte systemen die u helpen uw doelstellingen op dit gebied te bereiken? Is uw personeel voldoende getraind en beseft men wat u wil bereiken met uw systeem voor het beheersen van kwaliteit of informatiebeveiliging? Weet de kwaliteitsmanager wat hem te doen staat, en is de informatiebeveiligings-manager 'fit for the job'? Ik kan u helpen inzicht te verkrijgen in al deze vraagstukken en meer, zodat u weet wat nog gedaan moet worden om (weer) rustig te slapen. Ik schets voor u de grote lijnen en geef uiteraard gedetaileerd advies waar dat nodig is. Het inhoudelijke werk wordt bij voorkeur door uw eigen mensen uitgevoerd, zodat u uiteindelijk over de benodigde kennis beschikt om zelf uw systemen te onderhouden. Stap voor stap maak ik mij overbodig door uw organisatie die kennis en middelen aan te reiken die nodig zijn voor de steeds volgende stap in het opzetten of verbeteren van uw systemen.


"Als het anders wordt, wordt het niet altijd beter - als het beter moet, wordt het wel anders"


Advies en Audit werkt samen met een select aantal andere consultants om continuïteit van dienstverlening naar de klant toe te waarborgen.