Begeleiding naar succesvolle ISO certificatie

 

Over mij

Advies en Audit wordt gedreven door Hans-Otto Schulz, van huis uit Ingenieur Elektronica, met jarenlange ervaring in diverse takken van het bedrijfsleven zoals productie, reparatie en onderhoud, handel en informatietechnologie en met service verlening. Ik heb diverse informatiesystemen ontworpen en toegezien op goede invoering ervan, heb de managers van diverse Europese filialen geïnterviewd als business analist en later als wat nu heet lead implementor de key users getraind in het gebruik van de betreffende systemen.

Ik was verantwoordelijk voor het onderhouden van managementsystemen voor kwaliteit, informatiebeveiliging, milieu en bedrijfscontinuïteit, heb geageerd als (chief) information security officer en weet hoe het voelt om aan tafel te zitten tegenover de certificerende auditor. Ook heb ik bedrijfsbreed interne audits uitgevoerd en heb ik het laatste jaar in loondienst geopereerd als lead auditor voor een erkende certificatie-instelling. Op dit moment doe ik dat nog als freelancer. Dus een all-rounder die u zeker behulpzaam kan zijn met uw problematiek.

In het algemeen richt ik mij in eerste instantie erop te doorgronden wat uw behoeften, noden en wensen zijn om van daaruit de meest geschikte aanpak en inrichting te kiezen. Daarbij zie ik er op toe dat, als het ware terloops, ook wordt voldaan aan de betreffende norm indien dat gewenst is.


Integriteit is mijn belangrijkste kenmerk.


Op LinkedIn kunt u een verkorte versie van mijn cv vinden:

https://www.linkedin.com/in/hans-otto-schulz


Ik werk samen met een select aantal andere consultants om continuïteit van dienstverlening naar de klant toe te borgen.Advies en Audit

Rietbeemdenborch 23

5241LG Rosmalen


Tel 06 5396 6796

Email info@adviesenaudit.nl


KvK 17224280

BTW <verwijderd in afwachting van nieuw nummer>


Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.