Audits & Assessments

Neem altijd de proef op de som

In mijn manier van werken is een assessment een vast onderdeel van de verkenning van uw organisatie. Deze nulmeting is de basis voor mijn advies. Met een interne audit en aanpak van verbeterpunten bereiden we uw organisatie voor op een geslaagde certificeringsaudit.

Een assessment is een uitstekend middel om de volwassenheid van uw managementsysteem te toetsen. Het geeft een globaal beeld van de stand van zaken. Pas als ik precies weet wat uw pijnpunten, vragen en doelen zijn, kom ik met een plan van aanpak en een gefaseerde begroting. Ik zorg er daarna voor dat het systeem op elk aspect minimaal voldoet aan de norm en de verwachtingen van de externe auditor. Dat doe ik onder andere door de voorgeschreven interne audit uit te voeren, verbeterpunten te identificeren en, zonodig, helpen implementeren.

Omdat ik zelf ook als auditor werk, weet ik precies waar de certificerende auditoren die uw bedrijf bezoeken op gaan letten. Wat ze mogelijk ‘laten gaan’ en als verbeterpunt zullen aanmerken en wat absoluut niet. Mijn motto is: Slagen is prioriteit nummer 1. Perfectioneren kan altijd nog. 

diensten-checkmark

Volgens de laatste ontwikkelingen

Als ervaren auditor en lid van het Platform Managementsystemen ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
diensten-checkmark

Gefaseerd begroten mogelijk

Een assessment is een eerste proef op de som en maakt gefaseerd begroten mogelijk.
diensten-checkmark

Slagen staat voorop

Slagen voor de audit is prioriteit nummer 1. Perfectioneren kan later altijd nog.

Bekijk ook mij andere diensten

Kwaliteit & Informatiebeveiliging

Wat een ISO-certificering u oplevert?
Hogere klanttevredenheid en het vertrouwen van klanten en leveranciers dat aan u verstrekte informatie aantoonbaar beschermd is. Uw bedrijfsvoering is goed geborgd.

Advies & Training

Bent u voorbereid op de toekomst?
Ik leer uw mensen de normen begrijpen en toepassen op hun eigen situatie. Plan, Do, Check, Act wordt het DNA van uw organisatie.

Meer informatie?

Laten we kennismaken. Mijn handen jeuken.
Neem vrijblijvend contant op.