Advies & Training

Bruggen bouwen tussen mens en systeem

Mijn grootste plezier zit in het tot leven brengen van de normen voor kwaliteit (ISO 9001, HKZ) en informatiebeveiliging (ISO 27001, NEN 7510) binnen uw organisatie. Daar zet ik mijn brede kennis van en ervaring met kwaliteitssystemen en informatiebeveiliging graag voor in, onder andere via advies en training.

Een norm met al zijn, soms wat taai geformuleerde, teksten schrikt menig mens af. Dat snap ik helemaal. Weet dan dat iedere norm een ‘good practice’ is. Een set regels opgesteld door deskundigen, zoals ondernemers, producenten, leveranciers, fabrikanten en gebruikers. Via advies en training laat ik u en uw medewerkers ontdekken wat die teksten betekenen wanneer je ze praktisch vertaalt naar eigen werk, processen, producten en diensten. Wie dit potentieel eenmaal ziet, wordt gegarandeerd enthousiast. Met dat enthousiasme en inzicht leg ik binnen de organisatie een stevige basis onder de eigen professionele kracht om de systemen zelfstandig (uit) te bouwen en te onderhouden. Zo maak ik mezelf stap voor stap overbodig.

diensten-checkmark

Uw praktijk centraal

De normen praktisch vertaald naar uw dagelijkse praktijk
diensten-checkmark

Zelfstandig verder

Uw mensen leren de normteksten interpreteren en toepassen op hun situatie. Ze komen los van mijn assistentie.
diensten-checkmark

Altijd voorbereid

Steeds gedegen voorbereid op de volgende audit.

Bekijk ook mij andere diensten

Kwaliteit & Informatiebeveiliging

Wat een ISO-certificering u oplevert?
Hogere klanttevredenheid en het vertrouwen van klanten en leveranciers dat aan u verstrekte informatie aantoonbaar beschermd is. Uw bedrijfsvoering is goed geborgd.

Audits & Assessments

Goed voorbereid de audit in!
Met een interne audit of assessment maak ik zichtbaar hoe u ervoor staat en wat er nog te doen is om uw systeem klaar te maken voor een certificeringsaudit. Als ervaren auditor weet ik precies waar de certificerende auditor op let.

Meer informatie?

Laten we kennismaken. Mijn handen jeuken.
Neem vrijblijvend contant op.