Wat zeggen mijn klanten over Advies en Audit

Iedere samenwerking begint voor mij met heel goed luisteren. Luisteren naar de wensen, behoeften, pijnpunten en ambities van mijn klanten. Die bepalen mijn aanpak. Dit vinden oud collega’s en klanten ervan.

Destijds Security Officer

bij NCOI Holding


Hans Otto heeft NCOI Groep geholpen bij de voorbereidingen op een audit voor ISO 27001 (Informatiebeveiliging). Hiermee heeft hij bijgedragen aan een succesvol resultaat. NCOI heeft een ISO 27001 audit succesvol doorstaan en is mede hierdoor gecertificeerd. Ervaren, verdiepen en duiden van normen zoals gesteld volgens ISO 27001 en de medewerkers zelf aan de slag laten gaan, is zijn aanpak. Dat is leerzaam en biedt zelfvertrouwen om sterk een audit in te gaan. Naast een prettige gesprekspartner, die kritisch durft te zijn, kan je op zijn inzet en flexibiliteit rekenen. Zijn pragmatische aanpak helpt je om concreet zaken op te pakken en je organisatie klaar te stomen voor een audit.

Fons de Rond

Destijds Manager Compliance bij Ricoh Nederland


Ik ken Hans-Otto al vele jaren, waarvan enkelen als zijn leidinggevende. Hans-Otto is vriendelijk, loyaal en komt misschien wel te rustig over, maar is een uitstekende de partner bij elke certificering. Hij is een oplossingsgericht, en bereikt het te behalen doel efficiënt en effectief, ook in complexe omstandigheden. Ik kan Hans-Otto daarom van harte aanbevelen.

René Vaartjes

Destijds IT Manager bij Ricoh Nederland


Ik heb jarenlang leiding gegeven aan Hans-Otto in zijn rol als Compliance en Security manager van de IT afdeling van Ricoh Nederland. In die tijd heb ik Hans-Otto leren kennen als een prettige en integere collega. Hans-Otto is een gedreven vakman, met een kritische insteek, en een goed oog voor de balans tussen enerzijds de harde compliance/norm vereisten en anderzijds het belang van de toegevoegde waarde van de operationele inbeddingen van de organisatorische consequenties hiervan in de dagelijkse processen. Met als uitgangspunt dat organisatorische aandacht voor compliance en security processen geen periodieke exercitie rond de cerificering is, maar de certificering een periodieke toetsing van de compliance en security van de actuele processen, heeft Hans-Otto een belangrijke bijdrage geleverd aan de continue verbetering en professionalisering van de Ricoh IT organisatie. Ik kan Hans-Otto daarom van harte aanbevelen aan elke organisatie die worstelt met uitdagingen op het gebied van compliance en security.